Gratis Kalender 2020 bestellen

Bestel nu je GRATIS kalender voor 2020Is je bedrijf actief op de Duitse markt? Heb je klanten of leveranciers in Duitsland? Dan is deze GRATIS kalender voor 2020 ideaal voor jou!

Regelmatig krijg ik de vraag van klanten wanneer er in Duitsland eigenlijk officiële feestdagen zijn en of ik niet wat tips & tricks ken om hun Duits snel een beetje “te pimpen”.

Ik heb natuurlijk geen toverstaf (helaas…), maar met tips & tricks kan ik je wel altijd spontaan helpen! Hieruit groeide het idee om een kalender te maken met taaltips & de feestdagen van België en Duitsland – twee vliegen in een klap dus.


Hoe is de kalender opgebouwd?

Vooraan is er een handig overzicht: de kaart van Duitsland met alle 16 deelstaten inclusief afkortingen. Deze afkortingen komen later voor bij de maandoverzichten. Misschien wist je nog niet dat elke deelstaat een eigen regeling heeft voor feestdagen? Zo is 1 november in Beieren wél een feestdag, maar niet in Hessen. Ja, zelfs voor Duitsers is het soms ingewikkeld…


Hoe zien de maanden eruit?

Voor elke maand heb je op de rechter kant een mooi overzicht met de maandnaam in het Duits en in het Nederlands. Feestdagen zijn met een groen bolletje aangeduid en onderaan staat vermeld voor welke landen (België en/of Duitsland) en in welke Duitse deelstaten de feestdag van toepassing is.

Op de linker kant krijg je elke maand een nuttige taaltip, een weetje over Duitsland of de Duitse taal. Alle tips & tricks zijn gebaseerd uit mijn jarenlange ervaring als taaltrainer voor zakelijk Duits en zijn daarbij ook de meest voorkomende vragen die ik van mijn klanten ontvang op gebied van taaladvies.


Hoe de kalender voor 2020 bestellen?


Grijp je kans en bestel snel jouw exemplaar van de kalender voor 2020! Dat kan via deze link.

Haast je want de voorraad is beperkt.

Ik wens je een succesvol jaar 2020 toe!

Auf gute Geschäfte!

© Silvia Deprez

Meer taaltips nodig?

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Ook interessant