Referenties

Niks als lof voor de vertalingen die Silvia voor ons gemaakt heeft. Van offerte tot afgewerkt vertaalwerk is alles steeds binnen de afgesproken termijnen uitgevoerd en genieten onze klanten, alsook onze verkoopteams, van perfect vertaalde brochures en productinformatie.

Silvia is een zeer gemotiveerde taaltrainer & neemt steeds tijd om nieuwe dingen in te oefenen. Bijzonder positief is de persoonlijke begeleiding op maat van mijn wensen & noden. Ik heb veel nuttige tips ontvangen die ik in mijn dagelijks werk kan gebruiken.

Silvia leerde mij niet enkel Duits als taal, ze leerde me ook de Duitse cultuur kennen en hielp mij mijn grenzen te verleggen en voor een internationale ervaring te kiezen. Hiervoor kan ik haar niet dankbaar genoeg zijn. Silvia maakt de taalopleiding zo persoonlijk en op maat dat ik op een hoog tempo de taal begon te beheersen. Echt een aanrader.

Wij zijn zéér tevreden van de samenwerking met Silvia, vooral op vlak van snelheid, kwaliteit, betrouwbaarheid, enz. En onze native Duitse collega’s zijn erg tevreden met de kwaliteit van de Duitse taal van onze brochures en websites.

Taalopleiding zakelijk Duits nodig?