Training Duits

Taalopleiding Duits

Heb je regelmatig contact met Duitse zakenpartners of klanten? Lukt communiceren in het Duits voor je niet zo vlot als gewenst? Je bedrijf en je producten moeten voorstellen in het Duits, of zelfs onderhandelen in het Duits, gewoon de gedachte hieraan bezorgt je al stress?


Geen nood – Training & Taal helpt je graag met een glimlach verder om je kennis van de Duitse taal te versterken. Ik bekijk vanuit jouw persoonlijke situatie wat je precies nodig hebt om in het Duits beter vooruit te geraken. Je zal veel vlotter en spontaner communiceren.

Resultaat? Je bespaart een hoop tijd, je komt meer zelfzeker over en je Duitse business partners zullen jouw inspanningen heel erg op prijs stellen. En niet te vergeten – communiceren in het Duits wordt voor je meer en meer een automatisme, zodat je kan focussen op het meest belangrijke: succesvol zaken doen!

Ik bied je een taalopleiding Duits op maat aan. Een dienst die dus perfect bij jou past en afgestemd is op je individuele wensen en doelen.

Geef je de voorkeur aan een intensief taalbad van meerdere dagen die elkaar opvolgen of liever aan wekelijkse, korte sessies vrij te kiezen volgens je agenda? Ligt je focus meer op een algemene kennis van de Duitse taal of staat conversatie centraal?

Contacteer mij en ik stel een taaltraining Duits voor je samen die perfect bij je past!

Taalopleiding Duits volgen?